Manutti - Elements

by gerd Couckhuyt

Manutti - elements

De Elements-collectie van Manutti met zijn uitnodigende vorm en fascinerend design is een streling voor het oog. Het ultramodulaire concept is makkelijk verplaatsbaar, terwijl je de rugleuningen in een handomdraai kunt aanpassen. Kortom, aan mogelijkheden geen gebrek.  De zachte kleuren gaan samen met de duurzaamheid van Quaryl®, een innovatief materiaal van Villeroy & Boch. De Elements-collectie werd in 2014 bekroond met een Red Dot Award. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Optioneel: LED-strip voor een "zwevend" eiland
  • Comfortabele zitkussens

Elements collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde opstelling van de Elements collectie van Manutti: 

Designer

Gerd Couckhuyt

De man achter Elements, Mood, Loop en Moon Island  *Geïnspireerd door het leven*

De creaties van de Belgische Gerd Couckhuyt (1970) zijn geïnspireerd op de schoonheid van het dagelijkse leven. Hij sleepte er al diverse prijzen mee in de wacht. Zijn collecties voor Manutti zijn het toonbeeld van subtiliteit, elegantie en plezier. Mood staat in het teken van licht en doorschijnendheid. Loop en Moon Island combineren moeiteloos zuivere lijnen met kleurrijke motieven en weerspiegelen als geen ander de levendige stijl van Couckhuyt. De bekoorlijke vormen en aanlokkelijke opbouw van zijn Elements-collectie leverde Manutti tot slot een Red Dot Award for Product Design op.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: