Gloster - Grid

by henrik pedersen

gloster - grid

Grid - een naam die zowel een functie als een mentaliteit beschrijft. Een reeks van verschillende modules vormen de basis van een volledig flexibel zitsysteem waar  verschillende individuele elementen gecombineerd kunnnen worden om aan de specifieke behoeften te voldoen.
De Deense ontwerper Henrik Pedersen pakt de Grid op als een brug tussen grimmig minimalistisch design en grootschalige luxe. Door slanke aluminium frames te combineren, gepoedercoated in Meteor, White of Java, met de elegante geometrische vormen van diepe en comfortabele zit- en rugkussens, heeft hij zijn doel overtroffen.
De Grid collectie van Gloster is een 2015 Red Dot Award winnaar. De Grid-lounge beschikt over volledig gestoffeerde outdoor-kussens in weersbestendige stoffen. De modules zijn afgewerkt met bijpassende zijbladen in teak of ceramic.
Wanneer functionaliteit centraal staat en eenvoud de enige vereiste ontwerpkeuze is, is Grid's elementaire indeling de perfecte oplossing voor een zeer comfortabele zit in een stijlvolle wereld.

  • Modulair systeem
  • Comfortabele zitkussens
  • Frame in white, meteor of java
  • Sidetables in 2 hoogtes
  • Dubbel ligbed

grid collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Grid collectie van Gloster: 

Designer

Henrik Pedersen

geboren in 1967, studeerde in 1990 af als modeontwerper en runt nu 365 °, een Deense ontwerpstudio gevestigd in Aarhus die zich richt op lifestyle-gebaseerd ontwerp, variërend van meubels en verlichting tot projecten voor kleding- en voedselverpakkingsbedrijven. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door elegantie, voortreffelijke materialen en formele helderheid.
 
Henrik gebruikt zijn opleiding om het volledige scala aan ontwerpen te verkennen. Zijn interesse in wiskunde samen met zijn brede ervaring geven hem een ‚Äč‚Äčintuïtief vermogen om snel te peilen of een nieuw ontwerp werkt of niet. “Ervaring en kennis helpen, maar het verschil ligt in hoe je het gebruikt. Gezond verstand en een passie voor je vak brengen je ver. "
 
In hun ontwerp-oplossingen hanteren zij een internationale aanpak, omdat de doelgroep vaak over de gehele wereld te vinden is. De klanten zijn zowel Deense als internationale ondernemingen en uit veel verschillende branches. Een belangrijk aspect van hun werk is het bijhouden van markttrends en daarom zijn reizen, verkennen en geïnspireerd worden door het moment van essentieel belang om verder te kunnen kijken dan morgen. "Design moet een betekenis hebben. De vorm, kleur en materiaalkeuze moeten bij elk individueel ontwerp passen. Een goed ontwerp is functioneel, mooi en gemakkelijk te begrijpen. "

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin  diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: