Gloster - Fern

by sebastian herkner

gloster - fern

Geïnspireerd door de bladeren van een varenblad, is de Fern Lounge Chair van Sebastian Herkner een imposante, maar gezellige lounge stoel met een designtaal die teruggrijpt op de natuur. Het kenmerkende plantageteak van Gloster wordt gecombineerd met een zacht afgewerkt buitentouw. De omhullende, geweven rugleuning van de nieuwe Fern-collectie beschermt en biedt de gebruiker comfort. Bevestigd aan een teakhouten frame in Scandinavische stijl, dat de contouren van de rugleuning weerspiegelt en de comfortaspecten onderstreept, geven twee verschillende hoogtes van de rug de Fern-collectie twee verschillende karakters - een weelderige, lage rugleunstoel of bank en een meer intieme en beschermende stoel of bank met hoge rugleuning.  Verkrijgbaar in twee kleurschakeringen.

  • Hoogwaardig plantage-teak
  • Comfortale zitkussens 

Fern collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Fern collectie van Gloster: 

Designer

Sebastian Herkner

geboren in 1981 in Bad Mergentheim, Duitsland. Hij studeerde productontwerp aan de HfG Offenbach am Main (Offenbach University of Art and Design), terwijl hij zich tijdens zijn studies al concentreerde op het ontwerpen van objecten en meubels die verschillende culturele contexten samenvoegen, waarbij nieuwe technologieën worden gecombineerd met traditioneel vakmanschap om de veelzijdige schoonheid van de materialen te benadrukken en vestig de aandacht op kleine details. Hoewel hij nog student was, liep Herkner stage bij Stella McCartney in Londen, wat hielp zijn gevoel voor materialen, kleuren, structuren en texturen aan te scherpen. “Mijn werk heeft een gevoeligheid en identiteit die de functie, het materiaal en de details benadrukt. Ik verplaats en interpreteer kenmerken uit verschillende contexten van samenleving en cultuur en implementeer ze in nieuwe vormen." 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin  diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: