Extremis - Walrus

by Dirk wijnants

extremis - walrus

Veel mensen die in heel wat regenachtige regio's van de wereld wonen, hebben een permanent overdekte sofa in de tuin. Extremis besloot om onze eigen buitensofa te ontwerpen en wilde geen beschermhoes. "Het gedoe met de kussens geen onderdeel mochten zijn van ons ontwerp". De oplossing? Alles binnenstebuiten keren: de sofa is zijn eigen beschermhoes en heeft kussens die mooi in de achterkant passen. Zo is de Walrus in een paar seconden klaar voor gebruik, ongeacht het weer. De basis is verkrijgbaar in 4 kleuren: Chalk, Safari, Earth en Light-grey

walrus collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Walrus collectie van Extremis: 

Designer

Dirk Wynants

Tools for togetherness

Dirk Wynants, geboren 9 mei 1964 in België. Hij studeerde Interieurarchitectuur en meubeldesign in Gent aan het Instituut voor architectuur Sint-Lucas. Dirk Wynants Design Works (DWDW) gebruikt een unieke ontwerpmethode waarin de mens centraal staat en de ecologische gedachte voorop komt. Een persoonlijke zoektocht naar uniek en betekenisvol design.

"De voldoening is groot wanneer een ontwerp zo voor de hand liggend blijkt en tegelijkertijd nog door niemand bedacht werd" 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: