Ligbedden

Filter op merken:

Wanneer de zomer zich van z'n beste kant laat zien is een ligbed natuurlijk onmisbaar. Onze merken bieden hierin een breed assortiment van ligbedden tot daybedden. Verstelbaar, stapelbaar, verrijdbaar, met of zonder kussens, 1- of 2-persoons of een bed om met het hele gezin lekker in te chillen. 

Ideaal voor bij het zwembad of voor een heerlijk beschut plekje in de tuin. Bij Jos de Groot Terrasadvies bieden wij een ruim assortiment ligbedden en zijn wij u graag van dienst hierin een keuze te maken.

onderstaand een overzicht van de merken:

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Of het nu gaat om een terrasvloer, veranda, lounge- of eetset, ligbedden, jacuzzi, buitenhaard, terrasverwarming, buitenverlichting, parasols of andere zonwering. Bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland bent u aan het juiste adres!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: