Ligbedden

Filter op merken:

Wanneer de zomer zich van z'n beste kant laat zien is een ligbed natuurlijk onmisbaar. Onze merken bieden hierin een breed assortiment van ligbedden tot daybedden. Verstelbaar, stapelbaar, verrijdbaar, met of zonder kussens, 1- of 2-persoons of een bed om met het hele gezin lekker in te chillen. 

Ideaal voor bij het zwembad of voor een heerlijk beschut plekje in de tuin. Bij Jos de Groot Terrasadvies bieden wij een ruim assortiment ligbedden en zijn wij u graag van dienst hierin een keuze te maken.

onderstaand een overzicht van de merken:

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Of het nu gaat om een terrasvloer, veranda, lounge- of eetset, ligbedden, jacuzzi, buitenhaard, terrasverwarming, buitenverlichting, parasols of andere zonwering. Bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland bent u aan het juiste adres!

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: