Buitentapijt

Roolf tapijt Tivoli Terrasadvies

Om een extra dimensie aan het buiten toe te voegen bestaat de mogelijkheid van een buitentapijt uitgevoerd in materialen die UV-bestendig en schimmelwerend zijn. Dankzij de natuurlijke kleuren geven buitentapijten een warme en huiselijke gezelligheid aan het terras, de veranda of serre. Een warme finishing touch voor elke buitenomgeving.

Tribù

tribù 

shindi 

tribù 

loft

Roolf

Pallazzo All 2 028000110

Roolf

Palazzo

Royal Botania

Terrasadvies Royal Botania CALYPSO LOUNGE   TONO 70 POUF   CONIX 60T SIDE TABLE   RUG 2535   TRISTAR 45 LIGHT

royal botania

rug

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Of het nu gaat om een terrasvloer, veranda, lounge- of eetset, ligbedden, jacuzzi, buitenhaard, terrasverwarming, buitenverlichting, parasols of andere zonwering. Bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland bent u aan het juiste adres!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: