Tribù - Tosca

by Monica armani

tribù - tosca

De Tosca outdoorcollectie is tegelijkertijd warm en uitnodigend, stijlvol en intrigerend. Het was de eerste keer dat Tribù een vrouwelijke ontwerper verzocht om een ​​buitenmeubel te tekenen met een meer vrouwelijke touch. Monica Armani is geslaagd in haar uitdaging: afgeronde vormen, taps toelopende poten en een elegante zitting in gepoedercoat RVS, gestoffeerd met extra brede vlechten. Het materiaal voor het vlechten is echt innovatief: schuimmousse is ingepakt in een naadloze mantel van gebreid textiel en polyolefine die het materiaal weerbestendig maakt, maar ook verrassend zacht aanvoelt. Het zitcomfort is bijzonder aangenaam, ook dankzij de comfortabele buitenkussens.

  • Frame in linnen of wengé
  • Uitgebreide stoffencollectie
  • Nieuw in de collectie low diningtafel met fauteuils

tosca collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Tosca collectie van Tribu:

Designer

Monica Armani

Aandacht voor detail en een gevoel voor geometrische perfectie kenmerken het werk van de Italiaanse architect / ontwerper Monica Armani. Dit is niet ontsnapt aan de aandacht van de internationale designwereld. Verschillende toonaangevende interieurlabels, waaronder Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia en Kvadrat hebben al met haar samengewerkt. Al meer dan 25 jaar werkt ze nauw samen met haar man Luca Dallabetta, die haar bijstaat in alle technische zaken.

Monica Armani is altijd gefascineerd geweest door de wereld van het buitenleven. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader, een rationalistische architect, waar het ontwerp en de formele esthetiek een unieke combinatie zijn tussen binnen en buiten. 

Voor Tribù voegde ze een vrouwelijk tintje toe aan de collectie met het ontwerp van Tosca, een zeer exclusief concept van buitenmeubilair met elegante zittingen omringd door extra grote verticale vlechten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: