Tribù - Senja 

by studio segers

tribù - Senja

Senja nodigt je uit om te ontspannen in een collectie die comfort en veelzijdigheid samenbrengt. De fauteuil combineert een licht design met een zachte, lichaamsvormondersteuning van de rugleuning uitgevoerd in Canax® op basis van hennep. Voor de poten heb je de keuze tussen warm plantageteak of strak gepoedercoat aluminium, verkrijgbaar in twee kleuren.

  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie voor comfortabele kussens

SENJA collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Senja collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is ook zijn zoon Bob bij de studio aangesloten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: