Tribù - Senja 

by studio segers

tribù - Senja

Senja nodigt je uit om te ontspannen in een collectie van Tribù die comfort en veelzijdigheid samenbrengt. De fauteuil combineert een licht design met een zachte, lichaamsvormondersteuning van de rugleuning uitgevoerd in Canax® op basis van hennep. Voor de poten heb je de keuze tussen warm plantageteak of strak gepoedercoat aluminium, verkrijgbaar in twee kleuren.

  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie voor comfortabele kussens

SENJA collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Senja collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is ook zijn zoon Bob bij de studio aangesloten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: