Tribù - Nox

tribù - nox

De prachtige Nox tafel pronkt met een handgemaakt blad van geglazuurde lavasteen. Omdat schoonheid in imperfectie schuilt, werd er voor een subtiel craquelé-effect geopteerd. Geen enkel blad is gelijk door de natuurlijke onvolkomenheden van de reflecterende lavasteen. De glazuurlaag maakt de natuursteen water-, hitte-, vorst-, UV- en vlekbestendig. Het blad van tafel Nox rust op een sterk, maar slank onderstel van gepoedercoat rvs. Hierdoor oogt de tafel verrassend licht en elegant ondanks het zware stenen blad. Met haar royale lengte van 3.60 m biedt Nox plaats aan een groot gezelschap maar er is ook een compactere versie van 2.65 m verkrijgbaar. De Nox is te combineren met diverse eetstoelen uit de Tribù collecties o.a. Regista, CTR, Nodi en Natal

  • Toppunt van stijl

NOX colleCtie

De Nox tafel van Tribu is verkrijgbaar in:

  • 3.60 x 1.00 m
  • 2.65 x 1.00 m
Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: