Tribù - Mood

by studio seegers

tribù - mood

Het luchtige design van de Mood collectie van Tribù en de warme combinatie van teak en handgewoven vlechtwerk, creëert een fijne sfeer op uw terras. Het vlechtwerk in Tricord bestaat uit een weerbestendige en milieuvriendelijke vezel, die een zeer natuurlijke look & feel heeft en is verkrijgbaar in diverse aarde-tinten, zoals Linen, Wengé en Earth Brown . Al deze kleuren passen perfect in elke buitenomgeving. De mooie afgeronde hoeken van de tafel en stoelen geven de collectie een vriendelijke en zachte uitstraling. 

  • Javaans plantageteak in combinatie met Tricord 
  • Uitgebreide stoffencollectie voor comfortabele kussens.

Mood colleCtie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Mood collectie van Tribu: 

Designer

Studio Segers

Wim segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: