Tribù - Elio

by yabu pushelberg

tribù - Elio

Design by Yabu Pushelberg

De Elio collectie, ontworpen door de Canadese designstudio Yabu Pushelberg, kenmerkt zich door een subtiel afgerond silhouet dat naar binnen glooit en zo een heerlijke cocon creëert. Elio verwijst met deze unieke vorm dan ook naar Helios, de Griekse zonnegod. Het silhouet is geïnspireerd op de beweging van het zonlicht dat zich doorheen de dag beweegt en reflecteert op de omgeving.

De eetstoelen van de Elio collectie matchen uitstekend met de nieuwe uitvoering van de Illum tafel die nu ook geheel in teak leverbaar is. De verschillende modellen van stoelen sluiten mooi bij elkaar aan, als ook bij de andere Tribù collecties.

  • Frame in teak
  • Rope in linen, moss of wengé
  • Uitgebreide stoffencollectie

elio collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Elio collectie van Tribu:

Designer

Yabu Pushelberg

Yabu Pushelberg is een internationaal ontwerpbureau, met studio's in Toronto en SoHo, New York, opgericht in 1980 door Glenn Pushelberg en George Yabu. Diverse teams van ontwerp- en projectmanagementpersoneel zijn gespecialiseerd in interieur-, meubel- en productontwerp voor de horeca en de detailhandel

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: