Tribù -Branch

by altherr lievore molina

tribù -Branch

Geïnspireerd door boomtakken, ziet de Branch-collectie van Tribù er vloeiend en organisch uit. Het idee achter deze collectie was om buitenmeubilair te ontwerpen dat perfect past bij de natuur en optimale weerstand biedt tegen klimatologische elementen. Ontwerper Manel Molina: "Branch versterkt de emotionele band met de natuur. Het creëert een gevoel van respect en fascinatie voor de natuurlijke omgeving, als een plek om te genieten, dichtbij en ongecompliceerd."

Achter het luchtige, casual uiterlijk gaat een verfijnd ontwerp en goed doordachte materialen schuil: een gegoten aluminium frame met subtiele details wordt gecombineerd met een zitting en rugleuning in polypropyleen, versterkt met glasvezel en uv-bestendig. Het zitcomfort is uiterst comfortabel dankzij de anatomische veerkracht van de rug. 

  • Stapelbare eetstoel, frame in wit, linnen of wengé
  • Tafels langwerpig, 4-kant of rond met aluminium, graniet of teak blad

branch collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Branch collectie van Tribu: 

Designer

Lievore Altherr Molina

De Spaanse ontwerpstudio Lievore Altherr Molina werd in 1991 opgericht door de samenvoeging van haar drie partners: Alberto Lievore, Jeannette Altherr en Manel Molina. De studio is gespecialiseerd in product- en meubeldesign, interieurontwerp en art direction voor bedrijven. Ze zijn bekroond met tal van nationale en internationale prijzen, waaronder de Spaanse National Design Award in 1999 en verschillende ADI-FAD Delta de oro en Delta de Plata prijzen. Tegelijkertijd heeft de studio een intense onderwijspraktijk ontwikkeld, die seminars en trainingen geeft aan nieuwe professionals aan verschillende Spaanse universiteiten en andere organisaties. Lievore Altherr Molina heeft hun werk over de hele wereld tentoongesteld. Voor Tribù ontwierpen ze de Branch-collectie.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: