Royal Botania - Alura 

by kris van puyvelde

Royal botania - alura dining

Een echt vernieuwende aluminium reeks is de ALURA van Royal Botania. De range bestaat uit stapelbare stoelen met afgeronde hoeken, relax-chairs, barkrukken; uiteraard aangevuld met het alom bekende ligbed met het unieke gasveer-systeem. Met een simpele druk op de knop, verborgen in het frame wordt de hydraulische zuiger geactiveerd waardoor het ligbed veranderd in een ligstoel, zonder dat u hiervoor moet opstaan.

Een gepatenteerd stukje techniek in dit meesterwerk van Royal Botania!


Verkrijgbaar met een frame in zwart, wit, zand of pearl grey. 

  • Eetstoelen zijn stapelbaar
  • Bekleding van Batyline wat snel droogt en makkelijk te reinigen is

Tegelnaam

-->

alura collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de gehele Alura collectie van Royal Botania: 

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie.  

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn", waarin ook diverse opstelling zijn gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: