window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Nardi - Palma - Alloro

by rafaello galiotto

nardi - Palma - Alloro

De Palma stoel van Nardi is een glasvezelhars stoel met een eigentijdse uitstraling, met zitting en rug gekenmerkt door grote latten. De slanke poten strekken zich parallel uit aan de zitting en rugleuning. Lichtgewicht en stapelbaar. Een mooie combinatie met de uittrekbare Alloro tafel uit de Nardi-collectie. UV-bestendig en zeer geschikt voor horeca-doeleinden.

  • Leverbaar in 5 kleuren

Palma - alloro collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van Palma - Alloro-collectie van Nardi: 

Designer

Raffaello Galiotto

geboren in Chiampo (Vicenza) in 1067 is de ontwerper achter alle Nardi-producten.
Zijn aanpak, die een artistieke achtergrond gecombineert met een vroege interesse in industrieel ontwerp, is gericht op het waarderen van de specifieke kwaliteiten van elk materiaal, met projecten die zowel hun aantrekkingskracht als het potentieel van de productieprocessen vergroten. Hij heeft meer dan vijftig producten voor Nardi ontworpen, waarmee hij zichzelf voorbij de limiet van de technische mogelijkheden van kunststof materialen steekt.

Na zijn studie Schone Kunsten in Venetië, richtte hij in 1993 zijn eigen ontwerpstudio op. Voor de activiteit productontwerp, vooral in de meubelsector, verenigt hij de interesse materialen, de productieprocessen en de technologie. Hij ontwikkelt experiment met nieuwe oplossingen en tentoonstellingsformaten van internationaal karakterontwerp.
In de sector van het marmer en de natuurlijke materialen behaalde hij verschillende prijzen voor de opdracht die werd ontwikkeld bij belangrijke bedrijven van het compartiment.
Hij geeft momenteel les aan de Universiteit van Ferrara; zijn projecten zijn gepubliceerd in boeken en tijdschriften en tentoongesteld in musea en internationale evenementen.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en shwotuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: