Manutti - Solid

by lionel doyen

Manutti - solid

De Solid-collectie van Manutti bestaande uit teak 'natural' en geborsteld teak 'nero' is tegelijkertijd een uitnodiging en een duidelijk statement. Het ontwerp van de armstoelen, krukken en barstoelen vormt een perfect evenwicht tussen technologische innovatie en authentiek vakmanschap. Het elegante houten frame en de hoogwaardige kussens staan symbool voor stevigheid en comfort. Dat gevoel wordt op zijn beurt verstrekt door de sensuele vorm, die als het ware versmelt met je lichaam. 

  • Verkrijgbaar als eetstoel, kruk, barkruk en barstoel
  • Comfortabele kussens

solid collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Solid collectie van Manutti: 

Designer

Lionel Doyen

De man achter Kumo, San en Solid *Zoveel meer dan esthetica*

Met zijn praktische inzicht in productfunctionaliteit en zijn oog voor fijne details heeft Lionel Doyen (1978) een ietwat andere kijk op het ontwerp- en ontwikkelingsproces. Deze Franse designer is gespecialiseerd in industrieel design en het ontwerp van producten en diensten. Hij wil zijn creaties dan ook een persoonlijke en experimentele toets geven, met een optimale klantervaring in het achterhoofd. Zijn stijl kan het beste worden beschreven als innovatief en tijdloos, want hij gaat steevast een stap verder dan het louter esthetische. Voor Manutti ontwierp hij Kumo, San en Solid, drie collecties die de perfecte synergie vormen van design en dagelijks comfort. In 2013 richtte hij zijn eigen designstudio op.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: