Manutti - Sandua

by Robin hapelt

Manutti - sandua

Er gaat niets boven vakmanschap en innovatie die in perfecte harmonie samengaan. De items in de Sandua-collectie van Manutti zijn stuk voor stuk verschillend, maar perfect op elkaar afgestemd. Vakmanschap van de bovenste plank. Een organisch gevormde, geweven schelp genesteld in een prachtig vormgegeven houten basis. Robin Hapelt gebruikt niet één, maar twee verschillende materialen en ontwikkelde een moderne en unieke kijk op traditionele weeftechnieken. Het resultaat? Een ongeëvenaarde esthetiek en ongezien comfort. De eet- en loungestoelen in de Sandua-collectie zijn met hun luxueuze kussens hét toonbeeld van verfijning. Bovendien beschikt de collectie over een oplaadbare buitenverlichting met afstandsbediening die elke buitenruimte perfect weet te verlichten.

  • Basis van hoogwaardig teak in naturel of black
  • Uniek vlechtwerk in anthracite of pepper
  • Comfortabele zitkussens

sandua collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde opstelling van de Sandua collectie van Manutti: 

Designer

Robin Hapelt

De ontwerper van Sandua

Speels design, recht uit het hart

Robin Hapelt (1990), geboren en getogen in Duitsland, was al op jonge leeftijd gefascineerd door design. Met zijn Zwitserse roots voelde hij zich vooral aangetrokken tot strak, Zwitsers design, een toonbeeld van speels minimalisme. Na de kunstacademie studeerde Hapelt product- en interieurdesign aan de University of Applied Science in Aachen. Voor Robin Hapelt moet design er niet alleen goed uitzien, het moet mensen ook gelukkig maken. Daarom speelt hij in al zijn stukken met contrast en speelsheid. Hapelt woont in Zuidoost-Azië, wat hij voor hem een zeer boeiende en inspirerende plek in de wereld is. Veel van zijn werk is geïnspireerd op de Aziatische cultuur, wat ook tot uiting komt in zijn gebruik van Oosterse weeftechnieken en materialen als rotan en bamboe. Hij debuteert als Manutti-ontwerper met de etnisch geïnspireerde Sandua-collectie, waarvoor hij zelf urenlang experimenteerde met verschillende weefpatronen en -technieken.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: