Gloster - Lima

by henrik pedersen

gloster - lima

De essentie van natuurlijke en tastbare materialen is samengebracht in één: de Gloster Lima eetset van Henrik Pedersen.
Met functionaliteit altijd in gedachten, zorgt de eenvoudige flexibiliteit van de elementen van Lima-dining ervoor dat je je ultieme sfeer creëeren zoals je zelf wilt. Gezellig aanschuiven op de eetbank of kies voor een heerlijke armstoel. Plantage teak, natural fiber, outdoor leather en luxe stoffen gecombineerd tot een subtiele mix waarin je de warmte van de natuur kunt omarmen. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Hoogwaardig plantage-teak
  • Mooie teaktafel

lima collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Lima collectie van Gloster: 

Designer

Henrik Pedersen

geboren in 1967, studeerde in 1990 af als modeontwerper en runt nu 365 °, een Deense ontwerpstudio gevestigd in Aarhus die zich richt op lifestyle-gebaseerd ontwerp, variërend van meubels en verlichting tot projecten voor kleding- en voedselverpakkingsbedrijven. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door elegantie, voortreffelijke materialen en formele helderheid.
 
Henrik gebruikt zijn opleiding om het volledige scala aan ontwerpen te verkennen. Zijn interesse in wiskunde samen met zijn brede ervaring geven hem een ‚Äč‚Äčintuïtief vermogen om snel te peilen of een nieuw ontwerp werkt of niet. “Ervaring en kennis helpen, maar het verschil ligt in hoe je het gebruikt. Gezond verstand en een passie voor je vak brengen je ver. "
 
In hun ontwerp-oplossingen hanteren zij een internationale aanpak, omdat de doelgroep vaak over de gehele wereld te vinden is. De klanten zijn zowel Deense als internationale ondernemingen en uit veel verschillende branches. Een belangrijk aspect van hun werk is het bijhouden van markttrends en daarom zijn reizen, verkennen en geïnspireerd worden door het moment van essentieel belang om verder te kunnen kijken dan morgen. "Design moet een betekenis hebben. De vorm, kleur en materiaalkeuze moeten bij elk individueel ontwerp passen. Een goed ontwerp is functioneel, mooi en gemakkelijk te begrijpen. "

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: