Gloster - Kasha

by hendrik pedersen

gloster - Kasha

Een voor de hand liggende mtach voor elke afgerond of subtiele eetset: de afgeronde keramische voet combineert perfect met de massieve teakhouten tafelbladen. Opvallend en inspirerend, deze opvallende eettafel Kasha uit de Gloster collectie reflecteert prachtig licht over de zachte ronde oppervlakken en voegen karakter toe aan elke buitenruimte. Kasha is de grote broer van de Blow side table. 

Mooi in combinatie met de diverse teakhouten eetstoelen uit de Gloster collectie zoals de Fern, Bora of bijv. Saranac

  • Ceramic voet is verkrijgbaar in 3 kleuren Earth, Sand en Iron
  • 2 maatvoeringen ø 90 of ø 1.20

Designer

Hendrik Pedersen

geboren in 1967, studeerde in 1990 af als modeontwerper en runt nu 365 °, een Deense ontwerpstudio gevestigd in Aarhus die zich richt op lifestyle-gebaseerd ontwerp, variërend van meubels en verlichting tot projecten voor kleding- en voedselverpakkingsbedrijven. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door elegantie, voortreffelijke materialen en formele helderheid.
 
Henrik gebruikt zijn opleiding om het volledige scala aan ontwerpen te verkennen. Zijn interesse in wiskunde samen met zijn brede ervaring geven hem een ‚Äč‚Äčintuïtief vermogen om snel te peilen of een nieuw ontwerp werkt of niet. “Ervaring en kennis helpen, maar het verschil ligt in hoe je het gebruikt. Gezond verstand en een passie voor je vak brengen je ver. "
 
In hun ontwerp-oplossingen hanteren zij een internationale aanpak, omdat de doelgroep vaak over de gehele wereld te vinden is. De klanten zijn zowel Deense als internationale ondernemingen en uit veel verschillende branches. Een belangrijk aspect van hun werk is het bijhouden van markttrends en daarom zijn reizen, verkennen en geïnspireerd worden door het moment van essentieel belang om verder te kunnen kijken dan morgen. "Design moet een betekenis hebben. De vorm, kleur en materiaalkeuze moeten bij elk individueel ontwerp passen. Een goed ontwerp is functioneel, mooi en gemakkelijk te begrijpen. " 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: