Extremis - Panigiri *NIEUW*

by dirk wynants

extremis - panigiri

Een festival in je achtertuin

Of het nu om een intiem etentje gaat of een groot familiefeest, aan de Panigiri is er plaats voor iedereen. Geïnspireerd op de gezellige en hartelijke insteek van het Grieks Panigiri festival, straalt het slimme design pure gastvrijheid en warmte uit. De tafel nodigt uit om plaats te nemen en te genieten met familie en vrienden. Het veelzijdige ontwerp zorgt er dan weer voor dat je de tafel eindeloos kunt verlengen en naar hartelust stoelen, banken en extra elementen kunt bijschuiven. Zo creëer je de ideale setting voor elke gelegenheid! 

Designer

Dirk Wynants

Tools for togetherness

Dirk Wynants, geboren 9 mei 1964 in België. Hij studeerde Interieurarchitectuur en meubeldesign in Gent aan het Instituut voor architectuur Sint-Lucas. Dirk Wynants Design Works (DWDW) gebruikt een unieke ontwerpmethode waarin de mens centraal staat en de ecologische gedachte voorop komt. Een persoonlijke zoektocht naar uniek en betekenisvol design.

"De voldoening is groot wanneer een ontwerp zo voor de hand liggend blijkt en tegelijkertijd nog door niemand bedacht werd"

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: