nieuws onder de zon

Meer lezen

De zon doet leven....

De zon nodigt ons uit om naar buiten te komen....

De zon maakt onze leefwereld groter.....

Maar wanneer de zon iets te fel uit de hoek komt, verlangt u naar een plekje in de schaduw. Parasol betekent letterlijk ‘de zon weren’. Een UMBROSA maakt schaduw, zodat u kunt blijven genieten van de zon. Zowel voor de particuliere markt als voor de projectmarkt durft UMBROSA bestaande producten opnieuw uit te vinden. De schaduwcreaties vallen op door hun vorm en hun werking. Ze zijn robuust, makkelijk te openen en te sluiten én ze vergen weinig onderhoud. Hun design is toegankelijk en speels. Altijd met een knipoog die de saaiheid doorbreekt. Ze zijn gewoon anders. Uniek, net als u. UMBROSA staat garant voor betaalbaar comfort, duurzame Belgische kwaliteit en betrouwbare functionaliteit. Ingenieus in elkaar gestoken schaduwcreaties als ultieme finishing touch in uw tuin of op uw terras.

Productie

Het ontwerp, ontwikkeling en assemblage gebeurt in België, dit is de beste garantie voor kwaliteit en flexibiliteit. Om levenslang te kunnen genieten van de producten biedt Umbrosa een uitgebreid naleveringsprogramma aan. Er kunnen niet alleen vervangende doeken of vervangende frames worden besteld, maar ook elk afzonderlijk component van een parasol. Van elk product zijn detailtekeningen beschikbaar zodat  snel kan bekeken wel onderdeel nodig is.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Umbrosa collectie! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin, waarin  diverse parasols en zonnedoeken worden gepresenteerd, kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "schaduw" laten ontstaan.

Volg ons: