Marine Quality !

Meer lezen

Al meer dan 20 jaar creëert het Amerikaanse merk TUUCI de meest innovatieve, unieke en stijlvolle schaduwplatforms in de parasol-industrie, opgericht door Dougan Clarke uit passie voor de maritieme industrie. Dit betekent dat elke parasol, lounge en cabana die Tuuci maakt zorgvuldig is ontworpen om zonder twijfel in elke omgeving te presteren. Behalve alleen maar presteren, krijgen ze ook alle aandacht omdat de TUUCI-producten zijn gemaakt met een ongeëvenaard gevoel voor stijl en design dat nergens anders ter wereld te zien is.

Met ongelooflijk duurzame, 100% vervangbare onderdelen en een ontwerpgevoel als geen ander, zijn de parasols, cabanas en lounges van TUUCI het ticket voor de ultieme schaduwervaring. Met een wereldwijde aanwezigheid in de VS, Europa, het Verre Oosten en Zuid-Amerika, is het doel van Tuuci een aanvulling te bieden op de naturlijke schaduw die de wereld al bezit.

PERSONAL

De productie vindt geheel in eigen beheer plaats in Florida. Door de vele kleur-combinaties biedt Tuuci u de mogelijkheid tot het creeëren van uw eigen personal look. Heeft u speciale wensen? Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag bij het vinden van de juiste schaduwplek.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Tuuci collectie! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "schaduw" laten ontstaan.

Volg ons: