bohemian style

Meer lezen

Na twee decennia in de tapijtenbusiness, heeft Oostro Carpets een volgende stap gezet: de Roolf Living indoor/outdoor collectie van tapijten en meubelen geeft een typisch Bo-ho gevoel van hoge kwaliteit, budgetvriendelijk en eycatching design bedoeld om instant geluk te leveren. Neem de tijd. It is yours............

Roolf's missie is om een buitenwereld te creëren waar iedereen zich in kan vinden. Om een omgeving te creëren waar vrede, liefde en harmonie samenkomen als één. Om een gemeenschap te creëren waar iedereen naar terug verlangt en waar iedereen zich thuis voelt. Be Roolf.

Buiten leven is dé manier van leven voor Roolf. Voor hen betekent dat dingen loslaten. Ga zitten en zie wat er gebeurt. De uitstraling van het loungeprogramma weerspiegelt precies dat. Sommigen noemen het vintage, anderen noemen het bohemien. Zij noemen het cool. De tapijten, stoelen, zetels, ligbedden... ze zijn er allemaal in vele kleuren en vele vormen. Samen vormen ze je eigen loungewereld. 

PERSONAL "roolf" LOOK

De productie vindt geheel in eigen beheer plaats in België. Door de vele kleur-combinaties biedt Roolf u de mogelijkheid tot het creeëren van uw eigen personal look. Graag helpen wij u bij het samenstellen van een collectie en nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen in Hoogblokland.

Design award 2018

benieuwd naar DE collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Ego Paris collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: