made for shade

Meer lezen

Het Belgische merk Jardinico is met meer dan 15 jaar op de teller, een gevestigde waarde in de outdoorwereld. Sinds het begin brengt het bedrijf een uitgebreide collectie kwaliteitsparasols voor zowel particuliere projecten als de contract markt. Design is niet alleen wat ze doen, het is de kern van wie ze zijn. Modern design, hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke stoffen en handige openings-systemen zijn kenmerken die telkens terugkeren. De parasolcollecties worden aangevuld met stijlvolle outdoor accessoires en decoratie om elke buitenruimte om te vormen tot een unieke, gezellige plek.

Dankzij de uitgebreide collectie, maatwerk en flexibiliteit, is Jardinico ook de uitgelezen partner voor de aankleding van projecten. Hotels, restaurants en openbare gebouwen, van stranden, loungebars, over terrassen tot pool areas: voor elke setting, sfeer en budget adviseren zij graag de juiste schaduw-maker. Zij creëren de parasol die helemaal aan uw wensen voldoet: kleuren kunnen aangepast worden en ook  logo's kunnen worden geborduurd. Alles wordt met de grootste zorg afgewerkt. 

Designer

Als CEO van JARDINICO Parasols, kan Bruno Vandeputte terugblikken op meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van outdoormeubelen, -textiel en parasols. Zijn visie op kwalitatieve parasols met een esthetische meerwaarde wilde hij dan ook graag vertalen in een nieuw parasolconcept. Daarvoor sloeg hij de handen in elkaar met Evelyne Moreel van Lutho. Zijn uitgebreide kennis, feeling voor esthetiek en functionaliteit gecombineerd met haar technisch inzicht vormden de perfecte basis voor de ontwikkeling van de gloednieuwe JARDINICO Caractère lijn: stijlvolle, innovatieve parasols en een modulair day-bed. Alles op-en-top Belgisch design met een flinke dosis "character".

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Umbrosa collectie! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin, waarin  diverse parasols en zonnedoeken worden gepresenteerd, kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "schaduw" laten ontstaan.

Volg ons: