orginele terrasverwarming

Meer lezen

Heatstrip heeft met zijn tijdloze ontwerpen een nieuwe dimensie toegevoegd aan het begrip terrasverwarmers. Eerst waren er de paddenstoel gasverwarmers voor op het terras, maar omdat deze heaters zeer inefficiënt met de geleverde energie omgaan is men gaan zoeken naar een verwarming die infrarood stralingswarmte geeft die ook opgenomen wordt door alle aangestraalde producten zoals stoelen, tafels, vloer en natuurlijk de mensen die er onder zitten.
Dit is belangrijk voor verwarming buiten, want lucht die opgewarmd wordt kan zich heel gemakkelijk verplaatsen! Dit in tegenstelling tot de producten opgewarmd door elektrische warmtestralers, want die producten stralen zelf de warmte ook weer uit om bijvoorbeeld ons weer indirect op te warmen.

Meer weten over terrasverwarmers?
Jos de Groot Terrasadvies heeft een uitgebreide webshop waarin we zoveel mogelijk uitleg hebben toegevoegd. Voor informatie verwijzen wij u graag naar deze website www.design-terrasverwarmer.nl.

de COLLECTIE:

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Als u vragen heeft of graag geadviseerd wilt worden bij uw keuze schroom dan niet om ons een mail te sturen of te bellen. We zullen u dan graag van een passend advies voorzien.

Volg ons: