kracht, schoonheid en warmte

Meer lezen

HEATSCOPE® staat voor kracht, schoonheid en warmte. Dit is waarschijnlijk de beste manier om samen te vatten wat de infraroodstraler van HEATSCOPE ® zo speciaal maakt.
Laten we eerlijk zijn: er zijn veel stralingsverwarmers. Maar slechts enkelen combineren een mooi ontwerp met prestaties, zoals de ontwerpers en constructeurs bij HeatScope, vanaf het begin en nog steeds doen.
De makers van de HeatScope terrasverwarmers zijn nog steeds heel trots op hun produkten. Wanneer we ergens een HEATSCOPE ® Heatscope VISION, Heatscope SPOT of Heatscope PURE design stralingsverwarming ontdekken en zien hoe aangenaam ontspannen mensen praten, eten en plezier hebben, genieten wij mee. De aangename atmosfeer ervaart u omdat u alleen de warmte van een HEATSCOPE ® -straler "voelt" en geen licht ervaart. Hiervoor wordt het licht tot een minimum beperkt, maar de warmteafgifte blijft gehandhaafd. Dat is wat elke HEATSCOPE ® speciaal maakt.
Maar je kunt het nauwelijks onder woorden brengen – je moet het voelen! Test het zelf, we weten zeker dat u snel overtuigd zult zijn. En we maken graag een ander persoon blij met onze prachtige verwarmingsoplossingen. Daar gaat het om … dus bezoek onze "barn" en showtuin met vele terrasverwarmers. U bent van harte  welkom tijdens openingsuren of op afspraak of bezoek onze webshop www.design-terrasadvies.nl.

de COLLECTIE:

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Als u vragen heeft of graag geadviseerd wilt worden bij uw keuze schroom dan niet om ons een mail te sturen of te bellen. We zullen u dan graag van een passend advies voorzien.

Volg ons: