kleurrijk leven

Meer lezen

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert het Franse merk Fermob kleurrijke metalen buitenmeubels. Het meubilair valt op door zijn originele ontwerpen en exclusieve assortiment
kleuren. Zij werken met gerenommeerde ontwerpers die origineel en exclusief producten maken voor het merk, beschermd door het auteursrecht. De naam van de ontwerper is te vinden bij elk meubel.
Op basis van de "know-how" op het gebied van buitenlucht en kleur, bieden zij ook verlichtingsproducten en accessoires voor buiten en lifestyle die perfect zijn voor het creëren van echt leefbare ruimtes. Bij Fermob is de intentie duidelijk: tuinen, patio's en terrassen van boven naar beneden decoreren en inrichten, altijd met dezelfde consequente en visuele aantrekkingskracht. Ze zijn meer dan alleen een fabrikant: zij zijn dé outdoor design expert.

Love your environment.....

Hou van de natuur, bescherm en respecteer haar en geniet ervan ... Fermob produceert producten voor buitengebruik, daarom zijn duurzaamheid en respect voor het milieu van nature geworteld in hun cultuur  en  in hun productieproces! Voor de meubels kiezen zij ervoor om metaal (hoogwaardig staal of aluminium) te gebruiken vanwege de enorme veelzijdigheid in combinatie met diverse leveranciers van outdoor stoffen die bekend staan om hun veeleisende normen. Metaal - staal of aluminium - is de belangrijkste grondstof in het meubilair van Fermob en een van de weinige materialen met een recyclingsysteem dat economisch op mondiale schaal is georganiseerd. Tegenwoordig wordt 98% van de metalen wereldwijd gerecycled. Fermob kan dus garanderen dat zijn meubels niet alleen recyclebaar zijn, maar ook daadwerkelijk worden gerecycled! Natuurlijk is de gehele Fermob-collectie heel goed in huis te gebruiken en fleurt menig interieur op.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Fermob collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: