Zonwering parasolZonwering voor in tuin en op terras

Een zonnetje in de tuin of op het terras is fijn, maar soms ook erg warm. En als u dan lekker in de schaduw wilt gaan zitten bent u aangewezen op goede zonwering in de vorm van een parasol of een schaduwdoek. Op onze website vind u allerlei parasols van verschillende merken, in verschillende maten, uitvoeringen en vormen. Schaduwdoeken die wij aanbieden zijn van het merk Umbrosa.

Bent u op zoek naar goede zonwering? Dan bent u bij Jos de Groot aan het juiste adres! Wij hebben jaren ervaring in het leveren van zonwering van exclusieve merken als Glatz, Royal Botania, Tuuci en Umbrosa

Parasols

De parasols die in onze webshop staan bieden perfecte bescherming tegen de zon. Naast de mobiele parasols met een (verzwaarde) voet hebben wij ook parasols die met een beugel aan de wand gemonteerd kunnen worden. Ook bieden we parasols in diverse vormen zoals ronde, rechthoudige en vierkante. U kunt dus zelf kiezen wat u wilt, en bovenal zijn onze parasols van de beste kwaliteit en garanderen we een lange levensduur.

Schaduwdoeken

Naast een parasol kunt u ook kiezen voor een schadowdoek die u over uw tuin of terras kunt spannen. Dit geeft een geheel andere sfeer en uitstraling van uw tuin en wordt steeds vaker toegepast in de moderne tuinen. Het grote voordeel van deze doeken is dat ze volledig weersbestendig zijn, zowel bij regen maar ook bij wind. Wilt u meer informatie over schaduwdoeken neemt u dan contact met ons op.

Advies over zonwering

Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies over zonwering in uw tuin of op uw terras. Er zijn talloze mogelijkheden en voor iedereen is een passende oplossing te vinden, zowel op het gebied van budget als luxe en het formaat van uw tuin. Neem contact met ons op en we helpen u graag.