Bromic001.jpgVerwarming in tuin en op terras

Wilt u confortable in uw tuin of op uw terras kunnen blijven zitten als het buiten wat kouder is geworden? Bij Jos de Groot hebben wij een ruim assortiment aan verwarmingssystemen die u buiten kunt ophangen of neerzetten. 

Heaters

Met een elektrische terrasheater kunt u zeer snel en veilig uw terras verwarmen. Een ideaal product om bij minder zonnige dagen op uw terras te kunnen verblijven. Terrasheaters zijn er is verschillende vormen en maten beschikbaar, daarnaast heeft u de mogelijkheid deze in te bouwen, op te hangen of op een steun te zetten. Een belangrijk aspect aan de terrasheater is het vermogen, laat u hierover goed adviezen als u een meerdere heaters wilt plaatsen of als u een groot terras heeft.

Gashaarden

Naast de heaters bieden wij ook gashaarden aan. Deze gashaarden geven uiteraard ook de nodige warmte in uw tuin of terras, maar hebben vooral een heel knus en gezellige uitstraling. De gashaarden die wij aanbieden zijn van het merk HAPPY COCOONING. Dit merk heeft een ruim assortiment aan gashaarden en zijn van uitstekende kwaliteit.

Bestel een heater of haard

Bent u geinteresseerd in een heater of haard dan kunt u in onze webshop kijken of contact met ons opnemen. We helpen en adviseren u graag bij het uitzoeken van een passend verwarmingssysteem voor in uw tuin of op uw terras.