TALENTI - Casilda

De Rolls Royce

Design: Ramón Esteve

De Casilda-collectie van Talenti is een ontwerp met maximale helderheid, eenvoud en harmonie. Deze collectie is in staat de identiteit van de beroemde ontwerper weer te geven. Het concept is ontstaan uit de gedachte om klassieke meubelen te deconstrueren, zonder afstand te doen van eigentijdse elegantie. De collectie bestaat uit grote comfortabele stoelen en banken. De vlakke grafische lijnen van de frames geven deze speciale elementen hun eigen identiteit evenals de banden van de zitting of de afzettingen van marmer of hout op tafels en armleuningen. De kussens zijn voorzien van een quick-dry foam en zeer geschikt voor buitengebruik. Uiteraard is deze collectie ook zeer geschikt voor binnengebruik. Met de beschikbare stoffen is het zeer goed mogelijk een verfijnd en verleidelijk geheel te creeëren wat zorgt voor het aangename gevoel van het buiten zijn.

Alle items worden gekenmerkt door een RVS frame leverbaar in geborsteld donkerbruin of geborsteld goud. Stoffen zijn verkrijgbaar in drie varianten: Jimmiz melange grijs of wit-beige stof Jimmiz voor de donkerbruine versie en stof Para White Tempotest voor de goude versie. 

Kussens zijn uitneembaar, eenvoudig te reinigen en bestand tegen weersinvloeden. Tevens zijn beschermhoezen verkrijgbaar.

 


Producten / webshop


Meer TALENTI

TALENTI - Milo

SALE - TALENTI CASILDA

TALENTI - Eden

TALENTI - Cleo teak

SALE - TALENTI CLEO LOUNGE

TALENTI - Cottage