Umbrosa - Versa UX

umbrosa - versa ux

De Versa collectie van Umbrosa is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen verschillende designers, stylisten en andere creatievelingen. De inspiratie hebben zij gehaald uit de strakke en verfijnde architectuur, het levendige en grillige van de natuur, het warme en zachte uit de mediterraanse cultuur en tot slot het verfrissende van de zee en de golven.  Elk model is een prachtige combinatie van kleuren, stoffen en materialen gecombineerd met ultiem gebruiksgemak en ergonomie. De parasols verfijnen de uitstraling van elke outdoor setting. Vijf unieke combinaties, afgestemd op de hedendaagse tuin en het tijdloze terras.  De collectie van Versa-UX bestaat uit:

  • Versa UX Architecture 300 x 300
  • Versa UX Full black 300 x 300
  • Versa UX Sand 300 x 300
  • Versa UX Latte ø 3.50
  • Versa UX Safari ø 3.50
Terrasadvies Umbrosa Versa UX Latte HR

 versa-UX collection

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: