Parasolvoeten

umbrosa - bases

Er zijn verschillende opties om een parasol te bevestigen. Zoek de plaats waar de meeste schaduw nodig is en bepaal of er behoefte is aan een mobiele oplossing of een vaste opstelling. Een vaste opstelling met een betonanker in de grond heeft als voordeel dat de parasol zeer stevig verankerd staat en minder onderhevig is aan windstoten. Een groot nadeel van een vaste standplaats kan zijn dat er geen flexibiliteit  is om meerdere plaatsen van schaduw te voorzien. 

Wanneer er behoefte is om op verschillende plaatsen schaduw te creëren met dezelfde parasol dan is er de keuze voor één van de Umbrosa mobiele parasolvoeten. Umbrosa heeft een mobiele tegelvoet, een mobiele granieten parasolvoet en een mobiele Infina voet. De Infina parasolvoet wordt gebruikt voor de Infina-parasol en deze voet is beschikbaar met of zonder wielen. De granieten- en mobiele tegelvoet kunnen voor de Paraflex, Spectra, Eclipsum en Icarus collectie gebruiken. 

mobiele tegelvoet met afdekplaat

v.a. € 1.021,00

mobiele voet voor infina

v.a. € 930,00

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: