Umbrosa - Infina

umbrosa - infina

Dé centrale stokparasol uit de Umbrosa-collectie is de Infina. Een prachtige, innovatieve stokparasol door zijn eenvoud en strakke vorm.  De strakke lijnen maken een wereld van verschil met de soms storende baleinen. De stokparasol zorgt gegarandeerd voor een plekje waar je gezellig kan tafelen, rusten, genieten…. Alles wat men nodig heeft om even op adem te komen.

De Infina stokparasol sluit perfect boven een eettafel. Sluiten en openen gaat heel makkelijk dankzij het katrolsysteem. Bij hogere windsnelheden is het aanbevolen om de parasol te sluiten. Gebruik ook steeds de bijhorende parasolhoes en controleer of de wielen van de voet vastgeklikt zijn.

  • Geen zichtbare baleinen
  • Makkelijk te openen en te sluiten 
  • Incl. beschermhoes
  • Te plaatsen in verrijdbare voet 

infina

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin waarin diverse parasols en zonnedoeken worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: