Umbrosa - Icarus

umbrosa - icarus

Met de Icarus slaat Umbrosa twee vliegen in één klap. Geïnspireerd door de natuur, ontwierp het Antwerps designbureau Bundl een parasol die tevens ook dienst doet als windscherm. De Icarus omarmt en beschermt. Hij creëert de veilige geborgenheid van een cocon, terwijl u volop kunt genieten van het mooie weer.

De Icarus design-parasol is beschikbaar in 1 afmeting: 3x3 m en kan verankerd worden in de grond. Door het gebruik van een draaischijf kan de parasol 360° om zijn as draaien. De Icarus-parasol kan ook bevestigd worden op een verrijdbare voet, zodat hij makkelijk verplaatsbaar is.

  • Ook bruikbaar als windscherm
  • Makkelijk te openen en te sluiten 
  • Incl. beschermhoes
  • Te plaatsen in verrijdbare voet 

icarus

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin waarin diverse parasols en zonnedoeken worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: