Umbrosa - Icarus UX

umbrosa - icarus UX

De natuur als inspiratiebron
De bladvormige waaierparasol Icarus UX van Umbrosa is uniek in al zijn aspecten. De parasol valt op door zijn vorm, elegantie en extreme windvastheid. Door het ingebouwde draaimechanisme draait de parasol 360° rond zijn as en kan u schaduw creëren waar u ze wenst. Wanneer u het doek verticaal plaatst, zit u volledig uit de wind. Het design team heeft extra ingezet op duurzaamheid en ultiem gebruiksgemak waarbij alle onderdelen lokaal worden aangekocht. De blokkering van de hoogte van het doek verloopt smooth en installatie is uiterst eenvoudig. De Icarus UX bestaat in 2 versies: ICarus UX Sand en Icarus UX Full Black

 De Icarus UX is ook te gebruiken als windscherm

  • Makkelijk te openen en te sluiten 
  • Incl. beschermhoes
  • Te plaatsen in verrijdbare voet 
Icarus UX Sand met base
Icarus UX Sand LR

icarus UX

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle showtuin waarin diverse parasols en zonnedoeken worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: