Umbrosa - Eclipsum UX

umbrosa - eclipsum UX

Round, round, get around...
De meest ronde parasol is zeker de Eclipsum UX van Umbrosa. De nieuwe Eclipsum UX ziet er op het eerste zicht misschien hetzelfde uit als zijn voorganger, maar niets is minder waar. De parasol is versterkt op verschillende vlakken: windvaster, sterkere glasvezels en rotatie as. Het cleaner design - minder bouten zichtbaar, een rond doek dat volledig strak hangt - resulteert in een iconische parasol die je niet onberoerd laat. You hate it or you love it. De Eclipsum parasol is bovendien heel functioneel; het doek is binnen een cirkel gespannen en creëert zo de nodige schaduw. De ring is door een eenvoudig gasdruksysteem makkelijk in hoogte verstelbaar en bovendien kan de parasol 360° om zijn as draaien. Deze optie kan geblokkeerd worden met behulp van een sleutel. Na gebruik is het scherm makkelijk op te bergen in de bijgesloten beschermhoes. Wanneer je de parasol installeert op een draaischijf kan je de volledige parasol ook nog eens 360° laten draaien waardoor het schaduwoppervlak vergroot wordt. 

De Eclipsum is een designobject met alle kenmerken van een functionele parasol. 

  • Decoratief design object
  • Draaibaar 360° om de as
  • Makkelijk te bedienen
  • Incl. beschermhoes
  • Te plaatsen in vaste of verrijdbare voet 
Umbrosa Eclipsum UX Terrasadvies 00001
Eclipsum UX Umbrosa Terrasadvies 00005

eclipsum

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: