Glatz - Smart *NIEUW*

Glatz - smart

minimalisme

Het nieuwe model van Glatz, de SMART, het toonbeeld van uitmuntend design en functionaliteit, is gebouwd voor een moderne levensstijl. Het eenvoudige ontwerp met een handige loper om te openen, de mogelijkheid om het parasoldoek in beide richtingen te kantelen, 360° rotatie van de bovenste mast en traploze hoogteverstelling maken de nieuwe, flexibele middenstokparasol de perfecte keuze, zelfs als de ruimte beperkt is. In combinatie met het gepoedercoate aluminium profiel in wit of antraciet creëren de platte baleinen met hun verfijnde kogelgewrichten de moderne, zwevende esthetiek van het parasoldoek. Het mechanische hart van het systeem is de slim verborgen technologie in de slimme loper. Wanneer deze naar boven wordt geschoven, is de parasol in een handomdraai handmatig te openen en met de draaiknop traploos in hoogte te verstellen tot 50 cm. Dankzij de kantelfunctie kan het parasoldoek met minimale inspanning tot 32° naar links of rechts worden gekanteld. Bovendien beschikt hij over een interne steunbuis, waardoor het lijkt alsof de parasol en de voet uit één mal zijn gegoten. Dit is weer zo'n technische innovatie van Glatz met een scherp oog voor detail.

  • Frame in wit of antracite
  • In hoogte verstelbaar
  • Makkelijk te openen
  • Kantelbaar dus heel geschikt bij laagstaande zon
  • Te plaatsen in vaste of verrijdbare voet 
Terrasadvies Glatz smart anthrazit krone 01 srgb

smart

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: