Glatz - Piazzino

Glatz - piazzino

de functionele

Een functioneel zonnescherm dat geen geavanceerde technologie meer nodig heeft: de PIAZZINO®! Het natuurlijk gekleurde esdoornhout geeft het doek een romantisch tintje en biedt gasten veel ruimte om te ontspannen in een gezellige schaduw. De stoere en duurzame esdoorn die wordt gebruikt voor de houtstructuur garandeert dat deze parasol jarenlang probleemloos zal werken. De Glatz PIAZZINO® is toonaangevend op het gebied van tijdloze functionaliteit en stijl - en dat voor een betaalbare prijs. De esdoorn mast heeft een katrolsysteem en de hoes is versterkt met lederen hoeksteunen.

  • Ideaal voor balkon of terras
  • Openen met katrolsysteem en bevestigen met metalen pen
  • Incl. beschermhoes 
  • Te plaatsen in vaste of verrijdbare voet 

piazzino

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: