Glatz - Palazzo Style/E

Glatz - palazzo style/e

de drie ppp's

De kleinste van de drie PPP's draagt de grote familienaam met trots. En terecht.... hij combineert gelijktijdig comfort en kracht – is bestand tegen windsnelheden van maximaal 100 km / h, beschermt  zowel tegen zon als regen en overtuigt met talrijke extra functies. De PALAZZO® Style is leverbaar in 15 standaarduitvoeringen met slinger of motor en kan optioneel worden uitgerust met verwarming en/of LEDverlichting. Het veelzijdige talent is robuust en duurzaam en kan met de hand in max. 9 slingeromdraaiingen of met de afstandsbediening en de geïntegreerde motor worden geopend en gesloten. Aan persoonlijke wensen in grootte en vorm voldoen wij graag. Een aankoop waar u geen spijt van zult krijgen: de Glatz PALAZZO® Style is niet alleen uitgerust met stalen onderdelen die tegen corrosie beschermd zijn, maar biedt ook jarenlang stralende kleuren – dankzij de hoogwaardige stof van acryl, dat tot diep in de vezels geverfd is.

  • Ideaal voor grote terrassen
  • Hoge sluithoogte (boven het meubilair)
  • De parasol sluit en opent met slinger of automatisch
  • Opties: LED-verlichting, verwarming  en/of motor
  • Mogelijkheid voor regengoot en/of zijwanden
  • Montage met betonverankering of vaste voet 

palazzo style/e

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: