Glatz - Palazzo Style/E

Glatz - palazzo style/e

de drie ppp's

De kleinste van de drie PPP's draagt de grote familienaam met trots. En terecht.... hij combineert gelijktijdig comfort en kracht – is bestand tegen windsnelheden van maximaal 100 km / h, beschermt  zowel tegen zon als regen en overtuigt met talrijke extra functies. De PALAZZO® Style is leverbaar in 15 standaarduitvoeringen met slinger of motor en kan optioneel worden uitgerust met verwarming en/of LEDverlichting. Het veelzijdige talent is robuust en duurzaam en kan met de hand in max. 9 slingeromdraaiingen of met de afstandsbediening en de geïntegreerde motor worden geopend en gesloten. Aan persoonlijke wensen in grootte en vorm voldoen wij graag. Een aankoop waar u geen spijt van zult krijgen: de Glatz PALAZZO® Style is niet alleen uitgerust met stalen onderdelen die tegen corrosie beschermd zijn, maar biedt ook jarenlang stralende kleuren – dankzij de hoogwaardige stof van acryl, dat tot diep in de vezels geverfd is.

  • Ideaal voor grote terrassen
  • Hoge sluithoogte (boven het meubilair)
  • De parasol sluit en opent met slinger of automatisch
  • Opties: LED-verlichting, verwarming  en/of motor
  • Mogelijkheid voor regengoot en/of zijwanden
  • Montage met betonverankering of vaste voet 

palazzo style/e

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: