Glatz - Palazzo Royal/E

Glatz - palazzo Royal/E

de drie ppp's

De grootste van de drie PPP's is de Glatz PALAZZO® Royal en valt op door aantrekkelijke details en de functionaliteit straalt er vanaf. Geanodiseerd aluminium in de natuurlijke kleur in combinatie met grafietgrijze vlakken accentueert het nieuwe design. Het bedieningsgemak is onovertroffen: de PALAZZO® Royal is handmatig met slechts 19 keer draaien aan de handslinger te openen of te sluiten, of optioneel motorgestuurd per afstandsbediening. Alle meubilair kan daarbij blijven staan, omdat de sluithoogte bij alle modellen boven de 70 cm ligt. De innovatieve bevestiging van het parasoldoek zorgt voor een optimale aanspanning. Belangrijk: alle bedieningselementen en kabels zijn in mast en frame geïntegreerd en op afstand te bedienen. Bovendien is de PALAZZO® Royal voorzien van een automatische beveiliging bij motoroververhitting en een noodfunctie om snel te sluiten. Maatwerk is op bestelling mogelijk in nagenoeg elke grootte en vorm. 

  • Ideaal voor grote terrassen
  • Hoge sluithoogte (boven het meubilair)
  • De parasol sluit en opent met slinger of automatisch
  • Opties: LED-verlichting, verwarming  en/of motor
  • Mogelijkheid voor regengoot en/of zijwanden
  • Montage met betonverankering of vaste voet 

palazzo Royal/e

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: