Glatz - Palazzo Noblesse/E

Glatz - palazzo noblesse/E

de drie ppp's

De tussenmaat van de drie PPP's de Palazzo Noblesse voor de grotere ruimte overtuigt door topprestaties en eenvoudige bediening: afhankelijk van de grootte weerstaat de PALAZZO® Noblesse windsnelheden tot 95 km/u, wat diverse keren in de windtunnels is getest. De PALAZZO® Noblesse is handmatig met slechts 12 keer draaien aan de handslinger te openen of te sluiten, dit gaat optioneel ook per afstandsbediening met een geïntegreerde motor. Vanwege de constructie en het hoogwaardige parasoldoek van door en door gekleurde acrylvezels, is deze Glatz parasol niet alleen windvast: hij biedt ook optimale bescherming tegen zon en regen en blijft jarenlang kleurecht. Maatwerk is op bestelling mogelijk in nagenoeg elke grootte en vorm. 

  • Ideaal voor grote terrassen
  • Hoge sluithoogte (boven het meubilair)
  • De parasol sluit en opent met slinger of automatisch
  • Opties: LED-verlichting, verwarming  en/of motor
  • Mogelijkheid voor regengoot en/of zijwanden
  • Montage met betonverankering of vaste voet 

palazzo noblesse

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: