Glatz - Fortino Riviera

Glatz - fortino Riviera

de stabiele

De kleine FORTINO® Riviera uit de Glatz-collectie gaat overal waar schaduw nodig is, naar de lounge of naar de bar: dankzij zijn grootte kan de Glatz parasol in een oogwenk van locatie veranderen. Het in tegengestelde openingsprincipe maakt de bediening eenvoudig: trek eenvoudig de spanhendel naar beneden en klem hem in de schuif. Het frame is gemaakt van natuurlijk geanodiseerd aluminium, 100% corrosiebestending, schroeven en klinknagels van RVS. De schuifhendel en kroon zijn vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof. De geprofileerde paal bestaat uit twee delen. 

  • Zeer hoge windstabiliteit; max. 80 km/u
  • Eenvoudige bediening door middel van spanhendel
  • Zeer hoge sluithoogte (boven meubilair)
  • Te plaatsen in vaste of verrijdbare voet 
  • Geschikt voor kustgebieden door hoge corrosiebestendigheid

fortino Riviera

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: