Glatz - Fortino Riviera

Glatz - fortino Riviera

de stabiele

De kleine FORTINO® Riviera uit de Glatz-collectie gaat overal waar schaduw nodig is, naar de lounge of naar de bar: dankzij zijn grootte kan de Glatz parasol in een oogwenk van locatie veranderen. Het in tegengestelde openingsprincipe maakt de bediening eenvoudig: trek eenvoudig de spanhendel naar beneden en klem hem in de schuif. Het frame is gemaakt van natuurlijk geanodiseerd aluminium, 100% corrosiebestending, schroeven en klinknagels van RVS. De schuifhendel en kroon zijn vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof. De geprofileerde paal bestaat uit twee delen. 

  • Zeer hoge windstabiliteit; max. 80 km/u
  • Eenvoudige bediening door middel van spanhendel
  • Zeer hoge sluithoogte (boven meubilair)
  • Te plaatsen in vaste of verrijdbare voet 
  • Geschikt voor kustgebieden door hoge corrosiebestendigheid

fortino Riviera

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: