Glatz - Castello Pro

Glatz - Castello pro

de ideale gastheer

De Glatz CASTELLO® M4 is de ideale schaduwoplossing voor grote buitenruimtes en heeft alles wat hotels en restaurants zich kunnen wensen: robuuste technologie, hoogwaardige materialen en modern design. De CASTELLO® M4 heeft een tegengesteld roterend telescopisch openingsmechanisme, waardoor het doek met een schuif en spanhendel omhoog en omlaag kan worden gebracht. Dankzij de ventilatieopening is warmte op een hoogzomerse dag geen probleem. Nog een pluspunt: de spanhendel kan worden vastgezet met een hangslot. Het frame is gemaakt van naadloze natuurlijke geanodiseerde of witte poedergecoate aluminium secties en de mast en kroon van Rilsan-gecoat aluminium. De stalen delen zijn corrosiebestendig.

  • Ideaal voor grote terrassen
  • Hoge sluithoogte (boven het meubilair)
  • De parasol sluit en opent met een telescopisch principe
  • Mogelijkheid voor regengoot en/of zijwand
  • Opties: LED-verlichting, motor, verwarming en draaibare voet
  • Montage met betonverankering, vaste of verrijdbare voet 

Castello pro

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse parasols worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u een "zonnige" oplossing laten ontstaan.

Volg ons: