Tribù - Mirthe 

by fabiaan van severen / studio segers

tribù - mirthe

Met de Mirthe Sofa van Tribù breng je de binnensofa écht naar buiten. Extra dikke uv- en waterbestendige kussens worden op hun plaats gehouden worden door subtiele, witgelakte aluminium schelpen. Stel je eigen concept samen met de drie basiselementen. Voor de kussens heb je de keuze uit wit, uv-bestendig, nautic Skai®, dat gebruikt wordt op yachten, of een van de andere UV-bestendige stoffen. De vulling van de kussens heeft bovendien een open celstructuur, waardoor lucht vrij kan circuleren. 

  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie voor comfortabele kussens

mirthe collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Mirthe collectie van Tribu: 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Designer

Studio Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is ook zijn zoon Bob bij de studio aangesloten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: