Tribù - Elio  

by yabu pushelberg

tribù - Elio

Design by Yabu Pushelberg

De Elio collectie, ontworpen door de Canadese designstudio Yabu Pushelberg, kenmerkt zich door een subtiel afgerond silhouet dat naar binnen glooit en zo een heerlijke cocon creëert. Elio verwijst met deze unieke vorm dan ook naar Helios, de Griekse zonnegod. Het silhouet is geïnspireerd op de beweging van het zonlicht dat zich doorheen de dag beweegt en reflecteert op de omgeving.

De armstoelen, lage stoelen, loungestoelen met hoge rugleuning en tweezitsbanken hebben een frame in natuurlijk teak. De zitting wordt vooral door de achterpoten gedragen. De verschillende modellen van stoelen sluiten mooi bij elkaar aan, als ook bij de andere Tribù collecties.

  • Frame in teak
  • Rope in linen of wengé
  • Uitgebreide stoffencollectie

elio collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Elio collectie van Tribu:

Designer

Yabu Pushelberg

Yabu Pushelberg is een internationaal ontwerpbureau, met studio's in Toronto en SoHo, New York, opgericht in 1980 door Glenn Pushelberg en George Yabu. Diverse teams van ontwerp- en projectmanagementpersoneel zijn gespecialiseerd in interieur-, meubel- en productontwerp voor de horeca en de detailhandel

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Jos de Groot Terrasadvies Extremis Panigiri00011

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: