Royal Botania - Lusit

by frank boschman

royal botania - lusit

VAN € 0000,00 VOOR € 000,00

De Lusit Lounge collectie van Royal Botania heeft een strak eigentijds design met een speels tintje dankzij de met rope gevlochten rugleuning en zitting. Met dank aan een nieuw modulair systeem biedt de Lusit collectie veel mogelijkheden voor de opstelling. Van een tweezitsbank tot ruime loungebank, alles is mogelijk met de Lusit Lounge. De frames zijn vervaardigd van aluminium met een poedercoating in de kleuren wit of brons. De kussens, welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleurenthema's, zijn van hoogwaardige kwaliteit en perfect voor buiten.

Bij Jos de Groot Terrasadvies kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van de Lusit Lounge in uw tuin of buitenruimte!

  • Beschermhoezen verkrijgbaar
  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie

Lusit collectie

Klik op onderstaande items voor een weergave een aantal voorbeelden van de Lusit collectie van Royal Botania: 

Designer

Frank Boschman

Frank Boschman is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: