Nardi - Komodo

by rafaello galiotto

nardi - komodo

Wat is er relaxter dan je vrije tijd in de buitenlucht doorbrengen, comfortabel zittend alsof je in een zitkamer bent, maar toch midden in de natuur? De Komodo-collectie van Nardi is een tuin-/buitenbank en nog veel meer, het is een systeem van elementen die je naar eigen inzicht kunt verbinden om je eigen persoonlijke ervaring van buitenontspanning te creëren.
Komodo 5 is geïnspireerd op boomtakken en is een modulair systeem in glasvezelhars voor gebruik buitenshuis met een grote flexibiliteit bij het samenstellen. Het kan naar wens worden geconfigureerd, afhankelijk van de ruimte, smaak en behoeften. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Rug- en armleuningen kunnen aan alle kanten van de zitting worden gemonteerd
  • Kussens ook leverbaar met Sunbrella stoffen

komodo collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Komodo collectie van Nardi: 

Designer

Raffaello Galiotto

geboren in Chiampo (Vicenza) in 1067 is de ontwerper achter alle Nardi-producten.
Zijn aanpak, die een artistieke achtergrond gecombineert met een vroege interesse in industrieel ontwerp, is gericht op het waarderen van de specifieke kwaliteiten van elk materiaal, met projecten die zowel hun aantrekkingskracht als het potentieel van de productieprocessen vergroten. Hij heeft meer dan vijftig producten voor Nardi ontworpen, waarmee hij zichzelf voorbij de limiet van de technische mogelijkheden van kunststof materialen steekt.

Na zijn studie Schone Kunsten in Venetië, richtte hij in 1993 zijn eigen ontwerpstudio op. Voor de activiteit productontwerp, vooral in de meubelsector, verenigt hij de interesse materialen, de productieprocessen en de technologie. Hij ontwikkelt experiment met nieuwe oplossingen en tentoonstellingsformaten van internationaal karakterontwerp.
In de sector van het marmer en de natuurlijke materialen behaalde hij verschillende prijzen voor de opdracht die werd ontwikkeld bij belangrijke bedrijven van het compartiment.
Hij geeft momenteel les aan de Universiteit van Ferrara; zijn projecten zijn gepubliceerd in boeken en tijdschriften en tentoongesteld in musea en internationale evenementen.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en shwotuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: