Manutti - Zendo sense

by stephane de winter

Manutti - Zendo sense

Een nieuwe versie van de Zendo-loungecollectie van Manutti is de nieuwe Zendo Sense bestaande uit loungestoel, loungebed,  pouf/bijzettafel en zitbanken (vast en modulair) die het concept 'ontspanning' naar onbekende hoogten tillen. Wil je graag een grote loungeruimte? Of liever een gezellige zithoek? Het klassieke design van deze gestoffeerde collectie past in elke buitenruimte. Zendo blinkt uit in verfijning en een onberispelijke afwerking, wat tot uiting komt in subtiele ton sur ton stiksels. De geselecteerde materialen staan garant voor duurzame stukken die bestand zijn tegen water, zonder in te boeten aan luxe. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Tijdloos design
  • Onderhoudsvriendelijk 
  • Beschermhoezen optioneel

zendo collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Zendo collectie van Manutti: 

Designer

Stephane de Winter

De man achter Zendo Sense, Kobo en Radoc  *Schoonheid overstijgen met vakmanschap*

Een goed design gaat hand in hand met functionaliteit en comfort. Dat is precies wat Stephane De Winter (1968), oprichter en hoofd van het designteam bij Manutti, inspireert. Hij creëerde het unieke DNA van Manutti en waakt zorgvuldig over het voortbestaan ervan: een slim design op basis van vakmanschap en oog voor kwaliteit. Deze basiselementen komen duidelijk terug in zijn collecties (Kobo, Radoc en Zendo Sense), waarin elegante designs worden verweven met klassieke elementen en een moderne twist. Samen met zijn collega-designers vertrekt hij steevast vanuit de behoeften van de klant en stemt hij elk ontwerp af op de nieuwste trends. Zo overstijgt het team zichzelf om het summum van schoonheid te creëren.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: