Manutti - Moon Island

by gerd Couckhuyt

Manutti - moon island

De Moon Island-collectie van Manutti telt vier ziteilanden die je onderling kunt combineren. Schik de zitbanken naar smaak rond een centrale koffietafel of voetenbank. Het minimalistische design spreekt tot de verbeelding met zijn eindeloze mogelijkheden: van een intieme zithoek tot een uitnodigend lounge-eiland. De collectie is verkrijgbaar in een ruime waaier aan stoffen en kleuren. Wij adviseren u graag bij Jos de Groot Terrasadvies in Hoogblokland om een voor u geschikte keuze uit deze collectie te maken.

  • Speelse objecten
  • Creëer een "daybed"

moon island collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Moon Island collectie van Manutti: 

Designer

Gerd Couckhuyt

De man achter Elements, Mood, Loop en Moon Island  *Geïnspireerd door het leven*

De creaties van de Belgische Gerd Couckhuyt (1970) zijn geïnspireerd op de schoonheid van het dagelijkse leven. Hij sleepte er al diverse prijzen mee in de wacht. Zijn collecties voor Manutti zijn het toonbeeld van subtiliteit, elegantie en plezier. Mood staat in het teken van licht en doorschijnendheid. Loop en Moon Island combineren moeiteloos zuivere lijnen met kleurrijke motieven en weerspiegelen als geen ander de levendige stijl van Couckhuyt. De bekoorlijke vormen en aanlokkelijke opbouw van zijn Elements-collectie leverde Manutti tot slot een Red Dot Award for Product Design op.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: