Manutti - Air

by koen van extergem

manutti - air

De Air-collectie van Manutti bestaat uit modulaire zitbanken en tafels in hout of aluminium voor buiten. De grote, weelderige kussens van de zitbank geven je buitenruimte een bijzonder elegante en exotische uitstraling. Het klassieke design van de Air-tafels straalt charme en warmte uit, en past bij elke stijl. Liefhebbers van een moderne en strakke stijl vallen ongetwijfeld voor het aluminium tafelblad. De Air-collectie laat een frisse wind waaien door het buitenleven.

  • Beschermhoezen verkrijgbaar
  • Modulair systeem
  • Optioneel: LED verlichting

air collectie

Klik op onderstaande items voor een aantal voorbeelden van de Air collectie van Manutti: 

Designer

Koen van Extergem

De man achter Air, Duo en Flame * Groots in al zijn eenvoud *

De elegante en minimalistische stijl van de Belgische Koen van Extergem (1989) ligt aan de basis van de zuivere lijnen en lichte concepten van Manutti. In 2013 ging hij de slag bij het designteam van Manutti met een diploma productontwikkeling en meubeldesign op zak. Zijn strakke creaties vormen de kern van Air, Flame en Duo. De zorgvuldig uitgewerkte stukken van zijn collecties vertegenwoordigen een nieuwe generatie duurzaam buitenmeubilair met een warme en karaktervolle uitstraling. In 2018 werd hij bekroond met een Archiproducts Design Award voor zijn Duo-schommelstoel.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: