Gloster - Zenith

by henrik pedersen

gloster - zenith

Zoals de naam al aangeeft, draait het bij Zenith-collectie van Gloster om plaatsing in relatie tot de zon. Ga je op zoek naar de warme gouden stralen of zoek je de kalme en rustgevende schaduw op een warme dag? Ontworpen door de Deense ontwerper Henrik Pedersen, zal Zenith voldoen aan uw behoeften voor eenvoudige en handige mobiliteit. En met de modules op wielen is je favoriete plekje altijd binnen handbereik.

zenith collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Zenith collectie van Gloster: 

Designer

Henrik Pedersen

geboren in 1967, studeerde in 1990 af als modeontwerper en runt nu 365 °, een Deense ontwerpstudio gevestigd in Aarhus die zich richt op lifestyle-gebaseerd ontwerp, variërend van meubels en verlichting tot projecten voor kleding- en voedselverpakkingsbedrijven. Zijn meubelontwerpen worden gekenmerkt door elegantie, voortreffelijke materialen en formele helderheid.
 
Henrik gebruikt zijn opleiding om het volledige scala aan ontwerpen te verkennen. Zijn interesse in wiskunde samen met zijn brede ervaring geven hem een ​​intuïtief vermogen om snel te peilen of een nieuw ontwerp werkt of niet. “Ervaring en kennis helpen, maar het verschil ligt in hoe je het gebruikt. Gezond verstand en een passie voor je vak brengen je ver. "
 
In hun ontwerp-oplossingen hanteren zij een internationale aanpak, omdat de doelgroep vaak over de gehele wereld te vinden is. De klanten zijn zowel Deense als internationale ondernemingen en uit veel verschillende branches. Een belangrijk aspect van hun werk is het bijhouden van markttrends en daarom zijn reizen, verkennen en geïnspireerd worden door het moment van essentieel belang om verder te kunnen kijken dan morgen. "Design moet een betekenis hebben. De vorm, kleur en materiaalkeuze moeten bij elk individueel ontwerp passen. Een goed ontwerp is functioneel, mooi en gemakkelijk te begrijpen. "

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin  diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: